Double click to edit 
Double click to edit 
    
   
Mr. G.M.L.G. Marell, fiscalist 
© 2015 MARELL tax consultants
Webdesign BRAND in shape  
 tax consultants 
 
Geregistreerde belastingpraktijk BECON 344461 
Mr. G.M.L.G. Marell 
Belastingadviespraktijk 
MARELL tax consultants
Bilthoven (Utrecht) 
 
Telefoon  06 5111 8092 
MARELL
Privacy
 
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc.
 
Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.
 
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.
U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
 
E-mailadres
 
Bij een bezoek aan onze website bewaren wij uw e-mailadres, indien u deze communiceert of door contact te leggen via formulieren op deze website.
 
Deze informatie wordt slechts gebruikt voor intern commercieel gebruik en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.
 
Als u verdere vragen heeft omtrent ons Privacy beleid, neem dan even contact met ons op.